Vær kræsen, når du skal finde kontorlokaler

Når du skal finde nye kontorlokaler, er det vigtigt, at du ender med det, du egentlig har brug for. Går du alt for meget på kompromis med dine krav, ender du med noget, du alligevel kommer til at flytte fra inden for kort tid. Det kan være en dyr og besværlig løsning. I dette indlæg gør vi dig klogere på, hvorfor du skal være kræsen, når du skal finde kontorlokaler.

Find den rette størrelse

Når du skal finde nye kontorlokaler, er et af de vigtigste krav, at du ender med lokaler, der har den rette størrelse. Det går ikke, at der er alt for lidt plads til dine medarbejdere. Sidder dine medarbejdere for tæt, kan det ødelægge effektiviteten. Det er derfor noget, der kan koste dig i sidste ende.

Derudover skal du huske på, at der også er krav fra arbejdstilsynet om, hvor meget plads hver enkelt medarbejder skal have på din arbejdsplads. Det er derfor også noget, du skal leve op til. Vi vil derfor anbefale dig, at du ikke fraviger dit krav om størrelsen på dine nye kontorlokaler.

Find den rette rumfordeling

Når du skal have nye kontorlokaler, er det vigtigt, at du får den rette rumfordeling. Hvilken rumfordeling, du skal gå efter, afhænger selvfølgelig af, hvilken virksomhed du har. Har du et krav om, at du skal bruge kontorlokaler, hvor der maksimum skal sidde tre medarbejdere pr. lokale, er det også det, du skal gå efter.

Her nytter det ikke noget, at du ender med kontorlokaler, hvor alle dine 50 medarbejdere er samlet i det samme lokale. Igen er det noget, der kan påvirke effektiviteten, da det kan være forstyrrende at sidde for mange sammen.

Find de rette faciliteter

I forbindelse med at du skal have nye kontorlokaler, skal du også tænke på, hvilke faciliteter der skal følge med lokalerne. Er der behov for kantine? Skal der være et tekøkken? Skal der være mulighed for bad?

Der er mange forskellige faciliteter, der kan være nødvendige, når du skal finde kontorlokaler. Hvis der er et reelt behov for dem, er det vigtigt, at du husker disse krav i forbindelse med din jagt på de rette kontorlokaler.