Mangler du kontorlokaler så prøv kontorhoteller

Markedet for leje af kontorlokaler boomer, og det kan være svært at finde det perfekte kontorlokale. Grundet den store efterspørgsel er flere virksomheder nødsaget til at finde lokaler uden for byområderne. Dog findes der også en anden løsning, og denne løsning kan være lige den, du står og mangler. Grundet den store efterspørgsel efter kontorlokaler er kontorhoteller nemlig blevet yderst populære. Kontorhotellerne blomstrer op landet over og tilbyder let og fleksible lejemuligheder. Denne artikel giver dig svar på, hvad kontorhoteller er, og hvorfor det kunne være den perfekte løsning for dig og din virksomhed.

Hvad er et kontorhotel?

Kontorhoteller fungerer ligesom et rigtigt hotel – dog blot for virksomheder i stedet. På et kontorhotel har du og din virksomhed mulighed for at leje et kontorlokale og samtidig deles om fælles faciliteter med andre virksomheder, der også er på kontorhotellet. Det er en let måde, hvorpå du kan få en midlertidig kontorplads, indtil din virksomhed kan finde en permanent løsning. Udover selve kontorpladsen tilbyder kontorhoteller også ofte tillægsydelser som eksempelvis telefonpasning, opbevaring og møblerede lokaler. Kontorhoteller er ligesom normale hoteller ikke permanente, da dette vil blive en alt for stor økonomisk omkostning for din virksomhed. Dog fungerer de perfekt som en midlertidig løsning. Mange kontorhoteller tilbyder også mødelokaler, hvorfor du har mulighed for at invitere dine kunder på besøg i professionelle omgivelser.

Hvilke fordele har et kontorhotel?

Mange brugere af kontorhoteller er virksomheder, der har brug for gode kontorlokaler i en kortere periode eller gode opbevaringsmuligheder. En af de store fordele ved kontorhoteller er nemlig deres mange ekstra tilbud. Det er muligt at leje et rum til lageropbevaring med særlige specifikationer. Dette kan eksempelvis være opbevaring ved kold temperatur eller overvåget opbevaring. Med en plads på et kontorhotel er du garanteret, at servicen er i top. Det er et trygt og servicemindet miljø, hvor virksomheder kan slå sig ned i en kortere periode. Du kan slippe for alt det kedelige arbejde og slappe af, mens andre sørger for telefonpasning, sekretærarbejde og opbevaringsløsninger.