3 fordele ved kontorfællesskaber

Har du netop startet din nye drømmevirksomhed, men er træt af at sidde på et isoleret kontor, kan en plads i et kontorfællesskab være det helt rigtige for dig og din virksomhed. Med en plads i et kontorfællesskab får du mulighed for at skabe kontakter, vækst og få nye perspektiver til din virksomhed. Der er utrolig mange fordele og potentialer ved kontorfællesskaber. Denne artikel giver dig tre gode grunde til, hvorfor du og din virksomhed bør kaste jer ud i det.

Networking
Uanset om du er en nystartet virksomhed eller en rutineret spiller, ved alle, at networking er et af de absolut vigtigste elementer for en succesfuld virksomhed. En af de helt store fordele ved kontorfællesskaber er, at du får mulighed for at møde nye mennesker og nye samarbejdspartnere. Du får mulighed for at udveksle viden og erfaringer med andre virksomheder i branchen, der i sidste ende kan være med til at booste din virksomheds omsætning.

Korte bindingsperioder
En af de største årsager til, at kontorfællesskaber især er gode for den lille eller nystartede virksomhed, er, at bindingsperioderne ofte kun ligger på 1-3 måneder. Du slipper for at binde dig til en årelang kontrakt, hvor du hverken har mulighed for at op- eller nedskalere din virksomhed efter eget behov og ambitioner. Kontorfællesskaber giver større frihed i budgettet, og du er garanteret et kontor, der er møbleret, bliver rengjort og er klar til brug lige fra indflytning. Det eneste, du skal gøre, er at fokusere på det, du er bedst til – nemlig din virksomhed.

Vælg mellem et åbent eller lukket kontor
Hvis du overvejer kontorfællesskaber, men afskrækkes lidt ved tanken om at komme til at dele kontor med nogle, du simpelthen ikke bryder dig om, behøver du faktisk ikke at bekymre dig. De fleste kontorfællesskaber i Danmark tilbyder nemlig både åbne og lukkede kontorer. Med et lukket kontor ved et kontorfællesskab får du fred og ro til at arbejde uden at give afkald på de sociale aspekter.

Der er nemlig et hav af interessante virksomheder lige på den anden side af døren, der alle er i samme båd som dig, og som alle har en fælles passion for forretning.