Derfor skal du prioritere ergonomisk korrekte kontormøbler

Når du har en virksomhed, kan du hurtigt bruge mange timer på kontoret. Der er sikkert hele tiden et eller andet, der lige skal ordnes. Det kan blive til lange dage foran computeren. Har du dog tænkt over, om dit kontor er indrettet ergonomisk korrekt?

Vi har samlet inspiration til forskellige kontormøbler, hvor du skal huske det ergonomiske. Det kan nemlig gøre en stor forskel for din krop.

Vælg den rigtige kontorstol

Kontorstolen er en af de vigtigste møbler på kontoret. Her kan du nemlig ende med at sidde mange timer i løbet af en dag. Det er derfor vigtigt, at du vælger den rigtige kontorstol, der støtter din krop i løbet af arbejdsdagen.

Når du skal finde en kontorstol, skal der være forskellige indstillingsmuligheder. Disse indstillingsmuligheder giver dig nemlig mulighed for at indstille stolen specielt til din krop. Dette kan være altafgørende, når du sidder meget på kontor.

Når du er på udkig efter en kontorstol, er der flere ting, du skal holde øje med. Først og fremmest skal den kunne justeres i højden. På den måde kan du tilpasse den efter din benlængde.

Derudover er det en fordel, at ryglænet kan justeres. Det giver dig mulighed for at tilpasse kontorstolen til din størrelse. På den måde får din ryg støtte de rigtige steder. Ryglænet skal både kunne vippes frem og tilbage og kunne justeres op og ned i højden.

Find et skrivebord med de rigtige funktioner

Når du skal have et skrivebord, er der flere forskellige muligheder. Du skal dog ikke lade dig drage af smarte skriveborde med et lækkert design. For din egen skyld kan det betale sig, at du tænker funktionalitet frem for alt.

Det er helt sikkert en fordel, at du vælger et skrivebord, der kan hæves og sænkes. På den måde kan du nemlig tilpasse det efter din højde. Ender du med et skrivebord, der er for lavt, kan du skade din ryg, fordi du vil sidde meget foroverbøjet. Er det for højt, vil dine arme have en ubehagelig stilling. Du kan derfor få smerter i ryg og nakke.

Et hæve-/sænkebord er derfor alfa og omega til kontoret.